Wijn Seminar bij Quinta-Wijnen

WIJNSEMINAR
Voor dames, heren en vrienden...

Op deze avonden staan er 4 wijnen op de proeftafel en wordt u wegwijs gemaakt in de wondere en boeiende wereld van de wijn.

De bedoeling van deze Wijnseminar is u in staat te stellen een bewustere wijnkeuze te kunnen laten maken en u aldus meer gaat proeven en genieten van dit product dat al eeuwen met onze cultuur verweven is. Ook leert u hoe u wijnen kunt combineren met eten.

Op deze avonden leert u kijken nar, ruiken, proeven en beoordelen van een wijn. Tijdens het tweede deel van de avond spuugt men de wijnen uit en tijdens het tweede deel zijn er aangepaste hapjes om te kunnen ervaren welk type wijn het best combineert bij een bepaald gerecht. Een leerzame en intieme ervaring.

Aanvang: 19:00 uur (of in overleg)
Tijdsduur: ± 2,5 uur
Plaats: In onze sfeervolle wijnwinkel
Aantal personen:
6 - 8 pers.
Prijs:
€ 50,-p.p. per avond

              

PORTSEMINAR
Een avontuurlijke reis in kleur, geur en smaak. Na een inleiding over onder meer herkomst, druivensoorten en vinificatie maakt u kennis met een 4-tal van de vele verschijningsvormen van de portwijn en wordt u wegwijs keur van portwijnen, zoals: dry white, ruby, vintage character, late-bottled vintage, white, tawny, tawny 10 years, colheita met oogstjaar en natuurlijk de wereldberoemde vintage port. Tot slot terugproeven met aangepaste hapjes.

Aanvang: 19:00 uur (of in overleg)
Tijdsduur: ± 2,5 uur
Plaats: In onze sfeervolle wijnwinkel
Aantal personen:
6 - 8 pers.
Prijs:
€ 50,-p.p. per avond

              

 

 webdesign Madalo&Co       

Start - Contact - Informatieaanvraag - Verzendkosten